Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Trappstädning Stockholm

Befria dig från bördan av att städa huset på djupet när du börjar städa. Det är mycket svårt att hålla trapporna rena, men det är viktigt. Om du vill att ditt hus ska se rent och estetiskt trevligt ut är en effektiv trappstädning ett måste. Det föreslås att rengöring bör göras med jämna mellanrum. Om det görs på rätt sätt blir det mindre smutsansamling och mindre luftburna överföringar. Om ditt schema inte tillåter dig att göra regelbundet underhåll och städning är det bättre att anlita ett städföretag som städar dina trappor i Stockholm. TrendPersonal Services städtjänst har rätt kunskap för att tillämpa beprövade metoder för trappstädning i Stockholm.

Vikten av trappstädning

Det rekommenderas att vi städar våra trappor varje vecka i månaden för att göra dem vackra och bevara deras kvalitet under en längre tid. Det är viktigt att hålla trapporna rena, eftersom de tar emot smuts, damm och skräp från skorna och så småningom ansamlas. Dessutom är det obligatoriskt att ta hand om och rengöra räcket eftersom det kan vara den främsta källan till bakterier och bakterier. Vi kommer att ta hand om alla aspekter av rengöringsprocessen eftersom hygien är mycket viktigt för att förhindra alla typer av infektioner.

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
TRAPPSTÄDNING STOCKHOLM TRENDPERSONAL SVERIGE SERVICES

Vad ingår i vår tjänst?

Inspektion av trapputrymmet

Vårt team bedömer hur mycket smuts och damm som samlas i trapporna och hur många personer som använder dem.

Enligt bedömningen analyserar vi hur mycket tid och material som kommer att krävas i processen.

I slutändan skickar vi dig en detaljerad offert från oss.

  • Vi är välutrustade med rätt kompetens och avancerad teknik som gör det möjligt för oss att utföra noggrann trappstädning i Stockholm. Vi har allt som behövs i processen.
  • En välutbildad och långvarig personal för städning.
  • Dammsugare för dammuppsamling kan troligen orsaka allergier.
  • Den miljövänliga rengöringslösningen har mycket liten betydelse för vårt klimat.
  • Moppar, trasor, handskar och desinfektionsmedel för att avlägsna alla skadliga bakterier.

Ta kontakt med oss:

Vi tar gärna hänsyn till dina behov när det gäller trappstädning. Vi skapar en skräddarsydd rengöringslösning som är prisvärd och passar dina tidsramar. En välbevarad trappa är ett tecken på en positiv inomhusmiljö. Du kan göra ditt hem till en mysig och hygienisk plats att bo på genom att kontakta vårt team i Stockholm. Du kan nå oss via telefon eller genom att besöka vår webbplats.