Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Hemstädning Märsta

Vi är ett professionellt hemstädningsföretag som erbjuder en högkvalitativ hemstädning i Märsta till ett bra pris. Vi har många års erfarenhet av hemstädning och vi vet vad som krävs för att göra ditt hem rent och fräscht. Vi använder endast högkvalitativa rengöringsprodukter och utför alla hemstädningar med stor omsorg och precision. Vi erbjuder också flyttstädning, kontorsstädning och butiksstädning. Om du vill veta mer om våra tjänster eller om du vill boka en hemstädning.

Vi erbjuder professionella hemstädningstjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi använder oss av professionella städprodukter och utrustning som ger ett långvarigt resultat.

professional-cleaning-service-team-cleans-living-room-modern-apartment (1)

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi har många års erfarenhet av hemstädning och vi vet vad som krävs för att ge dig ett rent och fräscht hem. Vi erbjuder städning av alla rum, golvstädning, dammsugning, rengöring av badrummet och toaletten, och mycket mer.

– Vi erbjuder också flyttstädning, kontorsstädning och evenemangstädning.

– Våra städare är välutbildade och erfarna och de kommer alltid att ge dig ett professionellt och tillfredsställande resultat.

– Vi är certifierade av Svenska Städinstitutet och vi är medlemmar av Städbranschens Riksförbund.

– Vi är också auktoriserade av Bolagsverket och vi är försäkrade för upp till 5 miljoner kronor.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra hemstädningstjänster eller för att boka in en städning.

Vi erbjuder professionell hemstädning till ett bra pris. Vi använder oss av professionella städprodukter och utför städningen enligt de senaste standarderna. Vi har många års erfarenhet av hemstädning och vi vet hur viktigt det är att du som kund blir nöjd med vårt arbete.

Vi erbjuder hemstädning i Märsta och i hela Stockholms län. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster eller för att boka in en hemstädning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din hemstädning!

Trendpersonal Sverige Services är ett etablerat företag med lång erfarenhet av hemstädning. Vi är ett professionellt team med hög kompetens inom området. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hemstädning och har ett nära samarbete med våra kunder för att kunna erbjuda dem den bästa servicen. Vi är flexibla och anpassar oss efter våra kunders behov. Vi är en trygg och pålitlig partner som alltid levererar högkvalitativa tjänster.

Kontakta Oss Idag !

Kontakta oss nu!

Om du är trött på att släpa dammsugaren, sopa eller städa badrummet efter en hektisk dag på jobbet. Då måste du skaffa en professionell städtjänst för hemmet som kan tillgodose alla dina städbehov i tid. När du anlitar oss har du gott om tid att göra alla andra viktiga saker som annars verkar omöjliga att göra. Vi sparar din tid och ger dig hälsosam inomhusluft att andas i.

Gör ett positivt intryck på dina gäster med ett estetiskt tilltalande hem och en hälsosam atmosfär.

Ta kontakt nu