Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Flytthjälp Stockholm

Genom att arbeta med ett städföretag för flyttstädning kan du njuta av de första dagarna på en ny plats utan att behöva stressa när det gäller städning och underhåll. Du kan luta dig tillbaka och ett team av städproffs tar hand om allt flytt- och städarbete i Stockholm. Vi hjälper dig att hålla ordning och om du inte har tid eller inte vill städa när du flyttar är det bästa valet att anlita ett städföretag. TPS Services erbjuder flyttstädning eller flyttstädning i Stockholm. Boka en flyttspecialist som hjälper dig med flyttning och städning.

Vi hjälper dig med flytten och städningen på ett effektivt sätt. På TPS service erbjuder vi hjälp med flyttning, flyttning, städning och så vidare. Vi har arbetat med flera olika typer av kunder och har utfört många flyttuppdrag, och vårt team har hanterat dem med sin skicklighet och kompetens. Om vi uttrycker det på ett enkelt sätt kan vi erbjuda all den hjälp med flyttning som du önskar. Med vår hjälp vid flytt kommer du att få en upplevelse som du bara får uppleva en gång i livet. Med vår flytthjälp i Stockholm blir det inget oönskat krångel, eftersom vi är snabba, flexibla och exakta i vårt arbete.

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
FLYTTHJÄLP STOCKHOLM TRENDPERSONAL SVERIGE SERVICES

Hur kommer vi att gå till väga?

Om du flyttar ut och vill ha ett snyggt och rent område efter flytten är det bäst att ta hjälp med flytten. Vi kommer att genomföra förfarandet på ett systematiskt sätt för att spara tid och energi. De material vi väljer för rengöring är av hög kvalitet och miljövänliga. Vi planerar varje steg ordentligt så att vi kan garantera en förstklassig städtjänst. En grundlig flyttstädning utförs på ytor som hyllor, fönster, bord och så vidare. Se till att du får en städtjänst under flytten. Vi erbjuder vår flytthjälp till de mest ekonomiska priserna med högsta kvalitet.

 

FLYTTHJÄLP STOCKHOLM TRENDPERSONAL SVERIGE SERVICES

Vad ingår i städningen:

Ta bort damm och smuts från golv, dörrar, strömbrytare, speglar, kakel, golvlister och så vidare.

Diskbänk, kranar, skåp, hyllor och lådor rengörs.

Toalett. Städning av badrum, balkong, balkong och fönster ingår också i vår process. 

Vår städtjänst gör en grundlig och detaljerad flyttstädning i Stockholm.

Kontakta oss nu!

Om du anlitar oss för din flyttstädning kan du garantera din säkerhet och välbefinnande. Flyttstädning är förenat med många risker i samband med tunga lyft och dragningar. Det krävs en välutbildad person för den här typen av arbete och vi ger dig en sådan. Arbeta med ett mycket kompetent team som gör ditt liv enklare.

Kontakta oss för att få mer information.