Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Hemstädning Enskede

Vi erbjuder hemstädning i Enskede som är en av Stockholms stadsdelar. Vi är ett tryggt och säkert företag som erbjuder professionella hemstädare. Vi har många års erfarenhet av hemstädning och vi är specialiserade på att städa hem. Vi städar alla typer av hem och vi anpassar våra tjänster efter dina behov. Vi erbjuder också flyttstädning och fönsterputsning. Vi är ett certifierat företag och vi har också ISO-certifiering. Vi är en av de största hemstädföretagen i Sverige och vi har många nöjda kunder. Vi erbjuder också rabatt på våra tjänster om du bokar flera tjänster samtidigt. Vi har fri konsultation så du kan ringa oss och berätta om dina behov så kan vi hjälpa dig att hitta rätt tjänster. Vi har även en hemsida där du kan boka tjänster och se våra priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din hemstädning i Enskede.

cleaning-service-team-work-kitchen-private-home

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi erbjuder hemstädning i Enskede när som helst du behöver det. Vi kan erbjuda hemstädning dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi kan också erbjuda hemstädning på kort varsel, så om du behöver hjälp med hemstädning snabbt kan du alltid kontakta oss. Vi kan erbjuda hemstädning för alla typer av hem, oavsett om du bor i en lägenhet eller ett hus. Vi kan också erbjuda hemstädning för alla typer av hemstädning, oavsett om du vill ha städning en gång i veckan eller en gång i månaden. Vi kan också erbjuda specialstädningar, som t.ex. flyttstädning. Om du vill ha hjälp med hemstädning kan du alltid kontakta oss.

Vi erbjuder ett professionellt och effektivt städtjänsteutbud för er som vill ha ett rent hem. Genom att hyra in en professionell hemstädare kan ni få mer tid över för er själva och era familjemedlemmar, och samtidigt kunna njuta av ett rent hem. Vi erbjuder städtjänster inom följande områden:

– Dammsugning
– Golvstädning
– Köksstädning
– Badrumsstädning
– Rengöring av fönster
– Rengöring av spis
– Rengöring av element
– Rengöring av kakel och klinker

Vi är ett professionellt städföretag med många års erfarenhet av hemstädning. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi använder endast miljövänliga och allergivänliga rengöringsmedel. Vi är flexibla och kan anpassa våra tjänster efter dina behov. Vi är tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi har fasta priser och erbjuder gratis hemstädningstest.

Kontakta oss nu!

Om du är trött på att släpa dammsugaren, sopa eller städa badrummet efter en hektisk dag på jobbet. Då måste du skaffa en professionell städtjänst för hemmet som kan tillgodose alla dina städbehov i tid. När du anlitar oss har du gott om tid att göra alla andra viktiga saker som annars verkar omöjliga att göra. Vi sparar din tid och ger dig hälsosam inomhusluft att andas i.

Gör ett positivt intryck på dina gäster med ett estetiskt tilltalande hem och en hälsosam atmosfär.

Ta kontakt nu