Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Hemstädning Värmdö

Vi erbjuder en professionell hemstädning i Värmdö som innehåller allt från dammsugning och städning av ytor till tvätt och strykning av kläder. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och önskemål, så att du kan få en hemstädning som passar just dig.

Vi erbjuder ett abonnemang på hemstädning i Värmdö som ger dig tid över till sådant som du hellre vill göra, samtidigt som ditt hem blir professionellt städat.

Vi erbjuder en professionell hemstädning i Värmdö som innehåller allt från dammsugning och städning av ytor till tvätt och strykning av kläder. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och önskemål, så att du kan få en hemstädning som passar just dig.

unrecognizable-cleaner-walking-into-hotel-room-with-tools-detergents

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vill du också ha ett fräscht, väldoftande hem? Då kan vi hjälpa dig! Vi är en professionell hemstädningsfirma med många års erfarenhet av hemstädning. Vi erbjuder hemstädning i Värmdö och andra städer i Sverige.

Våra städare är välutbildade och erfarna, och de har alla städning som sin specialitet. Vi använder oss av högkvalitativa städprodukter och utför alla städningar enligt de senaste standarderna. Vi erbjuder också ett brett utbud av andra tjänster, som flyttstädning, fönsterputsning och golvslipning.

Om du vill ha mer information om våra tjänster eller vill boka en hemstädning, kan du kontakta oss på telefon eller via e-post. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi kan erbjuda dig:

– Rätt pris
– Professionella hemstädare
– Diskreta och effektiva hemstädningar
– Grundlig rengöring
– Städning av alla rum
– Städning av badrum, toaletter, kök och vardagsrum
– Tvätt och strykning av kläder

– Rengöring av mattor och golv
– Fönsterputsning
– Rengöring av spisar och ugnar
– Rengöring av diskmaskiner och torktumlare
– Allt städmaterial ingår

Vi erbjuder hemstädning till privatpersoner och företag. Vi har lång erfarenhet av hemstädning och vi är ett professionellt städföretag. Vi använder oss av professionella städprodukter och utrustning. Vi erbjuder också flyttstädning. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss nu!

Om du är trött på att släpa dammsugaren, sopa eller städa badrummet efter en hektisk dag på jobbet. Då måste du skaffa en professionell städtjänst för hemmet som kan tillgodose alla dina städbehov i tid. När du anlitar oss har du gott om tid att göra alla andra viktiga saker som annars verkar omöjliga att göra. Vi sparar din tid och ger dig hälsosam inomhusluft att andas i.

Gör ett positivt intryck på dina gäster med ett estetiskt tilltalande hem och en hälsosam atmosfär.

Ta kontakt nu