Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

HEMSTÄDNING SÖDERMALM

Vi erbjuder högkvalitativa hemstädningstjänster i Södermalm och omgivningar. Vi har ett team med erfarna och professionella städare som kan hjälpa dig att hålla din bostad ren och fräsch. Vi kan städa efter dina specifika önskemål, så att du kan få den städning som passar just dig.

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Med hjälp av våra städtjänster kan du få den bästa städningen för din bostad. Vi rengör följande ytor:

  • Golv
  • Fönster
  • Möbler
  • Köksapparater
  • Ventilationskanaler
  • Gardiner
  • Toaletter

Vi använder oss också av en miljövänlig och naturlig rengöringsmetod för att ge dig det bästa resultatet. Vi använder oss av högkvalitativa produkter för att säkerställa att alla ytor är rena och fräscha. Vi kan även anpassa städningen efter dina specifika behov.


Vi har stor erfarenhet av städning och kan hjälpa dig med allt från grundligt storstädningar till småsnickerier. Vi är även utbildade inom miljövänlig städning och använder endast miljövänliga produkter som inte skadar ditt hem eller miljön. Vi kan också hjälpa dig med sådant som flyttstädning och fönsterputsning. Vi har även ett stort utbud av tillbehör såsom dammsugare, moppar, mikrofiberdukar och städartiklar som hjälper dig att göra jobbet ännu snabbare och enklare. Vi kan även erbjuda professionella städningstjänster som till exempel att få ditt hem eller företag professionellt städat. Så oavsett om du behöver städning för att förbättra ditt hem eller företag, så kan vi hjälpa dig att få det att se det bästa ut.


Trendpersonal Sverige erbjuder hemstädning i Södermalm för att hjälpa människor att spara tid och energi. Genom att anlita professionella städare kan man få bättre resultat, mer effektiv städning och ett hemtrevligare hem. Deras service är anpassad efter kundens behov, och de erbjuder ett brett urval av städtjänster som uppfyller alla typer av städbehov. De har även ett team av erfarna och professionella städare som är bekväma med att arbeta med olika typer av hem och städningar.
Kontakta oss idag om du behöver hjälp med din hemstädning i Södermalm! Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kontakta oss nu!

Om du är trött på att släpa dammsugaren, sopa eller städa badrummet efter en hektisk dag på jobbet. Då måste du skaffa en professionell städtjänst för hemmet som kan tillgodose alla dina städbehov i tid. När du anlitar oss har du gott om tid att göra alla andra viktiga saker som annars verkar omöjliga att göra. Vi sparar din tid och ger dig hälsosam inomhusluft att andas i.

Gör ett positivt intryck på dina gäster med ett estetiskt tilltalande hem och en hälsosam atmosfär.

Ta kontakt nu