Trendpersonal Sverige Services AB

Om oss

Trendpersonal Sverige Services - OM OSS

Trendpersonal Sverige Services AB är ett aktiebolag med verksamhet i Stockholm och Uppsala-regionen. Som företag erbjuder vi olika tjänster med fokus på lösningar för både privatpersoner och företag i Stockholm.

Som företag har vi varit aktiva sedan 2018 som ett privat företag med över sju yrkesutbildade anställda och nu är vi ett aktiebolag.

Med våra år av erfarenhet, både städtjänster och bemanningstjänster, håller vi alltid uppdaterade om de senaste tjänsterna i branschen.

Vårt mål är att erbjuda god service och fortsätta att utvecklas för att tillgodose våra kunders dagliga behov. Med Trendpersonal Sweden AB får du de bästa tjänsterna du behöver. Som företag är våra kunders tillfredsställelse mycket viktiga för oss.

Du är mycket välkommen att kontakta oss!

RUT-avdrag för våra städtjänster

Priserna på TrendPersonal Sverige Services är priser efter skattesänkningen. Om du köper hushållstjänster från TrendPersonal Sverige Services får du en 50 procent skattesänkning på arbetskraftskostnaden. Detta inkluderar rengöring, tvätt, strykning, fönsterrengöring, trädgårdsarbete och mycket mer till halva priset.

Sedan den 1 juli 2009 gäller direktavdraget för hushållstjänster, vilket innebär att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid inköpstillfället. TrendPersonal Sverige Services administrerar din skattesänkning direkt till Skatteverket. Gör livet enkelt för dig som kund.

När du köper tjänsten privat

Om du köper TrendPersonal Sverige Services privat, får du en faktura med två betalningsalternativ, ett belopp där skattesänkningen dras av och en hel del. Om du fortfarande har plats att använda din skattesänkning, kan du betala det lägre beloppet. Om utrymmet redan används ska du dock betala den totala kostnaden.

Läs mer om skattesänkningen på Skatteverkets hemsida

Våra partners