Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Skolstädning

Skolstädning eliminerar överföringen av skadliga bakterier och erbjuder säkra förhållanden för att barnen ska kunna lära sig och förbättra sina kunskaper. En hygienisk och fräsch skolmiljö ökar också närvaron och bidrar till ett positivt tankesätt. Med vår hjälp får du en flexibel, valbar och pålitlig skolstädningstjänst med garanterad tillfredsställelse. Du kommer att få delta i ett exceptionellt boende och undervisning och vi kommer inte att inkräkta på skoltiden. En ren miljö är direkt kopplad till barnens välbefinnande, vilket gör det till en viktig fråga för föräldrar och skolmyndigheter. Om du vill ha en snabb och pålitlig skolstädning i Stockholm, kontakta oss för mer information.

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
SKOLSTÄDNING - TRENDPERSONAL SVERIGE SERVICES

Hur ser vår process ut?

Skolmiljön påverkar elevernas personlighet och moral, därför måste skolans klassrum och badrum rengöras. Vi levererar en skräddarsydd och konkret rengöringslösning. Varje skola har olika behov av städning, eftersom varje skola har en annan struktur. Vi erbjuder vår hjälp i enlighet med storleken på klassrummen, antalet rum och hallar

När du ber om hjälp får du en prisvärd och flexibel städtjänst. En mycket kostnadseffektiv metod kommer att tillhandahållas så att ditt skolschema inte kommer att belastas av rengöringen. Hos oss får du en trevlig upplevelse som du aldrig kommer att glömma.

Fördelar med att anlita en städtjänst för skolor 

Skolor är kända som hotspots för bakterier och virus, vilket gör att det är mer sannolikt att man blir sjuk och minskar närvaron. Med en kompetent rengöringsexpert behöver du inte oroa dig för att rengöra och desinficera ytan och de områden som kan innehålla organismerna.

Imponerande framtidsutsikter:

Klassrummens utseende är alltid viktigt eftersom det ger positiv energi. Människor kommer att bedöma din organisation utifrån dess utsikter lika mycket som utifrån skolans övriga utbud av faciliteter. Med regelbundna underhållstjänster kan besökare, föräldrar och elever känna sig bekväma på en hygienisk och välskött plats. För en bättre upplevelse måste du investera i en skolstädning i Stockholm.

Vad ingår i skolstädning?

LÄRARRUM

KLASSRUM

KORRIDORER

PERSONALRUM

TOALETTER

DUSCHRUM OCH OMKLÄDNINGSRUM

Få en offert från oss i dag

Vi är ett av de mest populära städföretagen i Stockholm. Vårt mål är att tillhandahålla förbättrade och innovativa lösningar för din skolas rengöringsbehov. Dessutom uppdaterar vi oss ständigt med den senaste produkten, kompetensen och den avancerade rengöringstekniken.

Få en snabb och pålitlig skolstädning i Stockholm