Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Hemstädning Bålsta

Vi erbjuder miljövänliga hemstädning i Bålsta. Vi använder endast miljövänliga rengöringsmedel och produkter som är skonsamma mot våra kunders hem och miljö. Vi använder endast miljömärkta produkter som är fria från skadliga ämnen och som minimerar risken för allergiska reaktioner. Vi städar alla typer av hem, från mindre lägenheter till stora villor. Vi kan skräddarsy våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vi utför alla typer av städning, inklusive dammsugning, fönsterputsning, golvpolering, förvaring och borttagning av skräp. Vi arbetar effektivt och håller alltid hög kvalitet. Vi följer alltid de högsta standarder och säkerhetsföreskrifter. Vi garanterar att vi utför alla städjobb med den största noggrannhet och omsorg. Vi hjälper dig också att hålla ditt hem fräscht och attraktivt.

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av hemstädningar i Bålsta Vi har ett team av professionella och erfarna städare som är utbildade och kvalificerade för att ge dig den bästa städningen som finns. Vi kan erbjuda ett personligt anpassat städprogram som är anpassat efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder även ett prisvärt hemstädningspaket med alla de tjänster du behöver. Vi är ett företag som är kunskapsrikt och har hög kvalitet på våra tjänster. Vi strävar efter att alltid leverera den bästa städningen som finns och vi är beredda att anpassa oss efter dina önskemål. Vår målsättning är att alltid tillhandahålla en högkvalitativ, effektiv och miljövänlig städning.

Vi erbjuder hemstädning i Bålsta och erfarenhet av olika typer av hemmet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Vi kan städa allt från mindre lokaler till stora fastigheter, och vi kan också hjälpa till med specifika önskemål. Vi arbetar med professionell utrustning och moderna metoder för att säkerställa att ditt hem är så rent och fräsch som möjligt. Vi använder miljövänliga produkter som är skonsamma mot miljön. Vi har ett stort utbud av tjänster som vi kan erbjuda som innefattar allt från städning av golv till fönsterrengöring. Vi kan också hjälpa till med belysning, ventilation, möbelstädning, sanering, matlagning, skötsel av trädgårdar och mycket mer. Vi är flexibla och kan erbjuda tjänster som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Vi är certifierade och har mångårig erfarenhet av städning och vi är väl förberedda att ta hand om ditt hem.


Vi är glada att höra från dig. Vi kan nås via e-post, telefon eller post. Vi är tillgängliga mellan 8.30 och 17.30 måndag till fredag.

Kontakta oss nu!

Om du är trött på att släpa dammsugaren, sopa eller städa badrummet efter en hektisk dag på jobbet. Då måste du skaffa en professionell städtjänst för hemmet som kan tillgodose alla dina städbehov i tid. När du anlitar oss har du gott om tid att göra alla andra viktiga saker som annars verkar omöjliga att göra. Vi sparar din tid och ger dig hälsosam inomhusluft att andas i.

Gör ett positivt intryck på dina gäster med ett estetiskt tilltalande hem och en hälsosam atmosfär.

Ta kontakt nu