Hemstädning

Hemstädning
Hemstädning

Vi erbjuder en professionell städservice. Vid varje hemstädningstillfälle städar vi hela ditt hem. Dammsugning, städning av toalett, dammsuger soffan, bäddar sängen, våttorkar golven och tömmer sopporna. Vi städar rent så att när du öppnar dörren möts du av ett rent och välstädat hem.

Vi erbjuder abonnemang för hemstädning, vilket betyder vi kommer till dig samma dag och tid varje vecka eller månad beroende på hur ofta du vill ha hemstädning. När du registrerar dig för ett abonnemang så kommer vi upprätta ett kontrakt. Du har alltid samma personal som kommer hem till dig vid varje städtillfälle. Om det sker några förändringar (t.ex. pga sjukdom) så meddelar vi dig direkt. Att ha samma återkommande personal tycker vi ger en trygghet och stabilitet för dig som kund.

Löpande hemstädning

Vi erbjuder städning av hemmet löpande – varje eller varannan vecka. Med vår väl upplärda personal så ser vi till att hemmet hålls rent. Alla rum blir noggrant rengjorda – vi dammar, dammsuger och våttorkar samt att vi lägger lite extra energi på köket och badrummet där vi vet att extra rengöring ofta behövs.

Vi erbjuder även att lägga lite extra kärlek i hemmet genom att stryka kläder och annat om det så önskas. Vi ser till att lämna hemmet städat och i ett rent skick.