Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Kontorsstädning Stockholm

Öka produktiviteten och gör arbetsplatsen säker för dina kunder och anställda med vår kontorsstädning i Stockholm. Det minskar risken för att bli sjuk eftersom kontorsskrivbord är en samlingspunkt för bakterier. TPS städtjänst gör ditt arbetsrum rent och fritt från skadliga organismer. Om du anlitar oss kommer du att få sinnesfrid när vi sparar din dyrbara tid och dina pengar. Att erbjuda en hälsosam atmosfär på kontoret är viktigt för personalens välbefinnande och produktivitet. Gör ditt första intryck varaktigt med vårt kontorsrengöringsföretag.

TPS ger dig lösningar för din kontorsstädning. Vårt team kan göra ditt kontor mer skinande och rent. Vi använder produkter som är äkta och utför ett grundligt arbete på ett miljövänligt sätt. Ett rent och rent kontor är viktigt för att hålla en positiv och varm atmosfär på kontoret. Det är dock inte möjligt för personalen att ägna sig åt kontorsstädning. Vi levererar grundläggande kontorsrengöringstjänster till avancerade kontorsrengöringstjänster för våra kunder utifrån deras krav. Vi kommer att följa en standardiserad katalog men är öppna för alla förslag till rengöring från dig när det passar dig.

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

checkbox
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
KONTORSSTÄDNING STOCKHOLM TRENDPERSONAL SVERIGE SERVICES

Vad du får:

Utmärkt kundservice:

Du kommer att få tillfredsställande hjälp med vår service. Vi håller ditt kontor väl underhållet och fritt från avfall så att den totala produktiviteten förbättras. För att uppnå god hygien kommer vårt team att göra en grundlig undersökning av din plats och skapa ett skräddarsytt tillvägagångssätt..,

Miljön kommer att vara säker:

Vi arbetar för att vår miljö ska vara säker. Vi tar hand om klimatsäkerheten och använder miljövänliga produkter och beprövade metoder under kontorsstädningen.

Välutbildat team:

Fördelen med att anlita oss som städpersonal är att ett välutbildat team alltid kommer att vara där för att erbjuda praktiska städlösningar för att tillgodose alla dina behov. Ett erfaret team för kontorsstädning kommer att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för att göra din plats till ett bekvämt och produktivt kontorsutrymme för arbete i Stockholm.

Tillförlitlighet:

Vi har ett team som inte bara har rätt mängd erfarenhet utan också är mycket skickliga och välutrustade med avancerad rengöringsteknik. Vi är bland dem som är berättigade att göra ditt arbete enklare och bekymmersfritt från alla kontorsstädningssysslor.

KONTORSSTÄDNING STOCKHOLM TRENDPERSONAL SVERIGE SERVICES

Hur ser vår process ut?

En professionell kontorsstädning gör att du kan ägna mer uppmärksamhet åt din verksamhet i stället för att tänka på att städa kontoret. Vi förstår att du har ett pressat schema och därför ordnar vi en skräddarsydd och praktisk kontorsstädning enligt dina krav. Vi följer en särskild checklista efter att ha besiktigat hela din bostad.

  • Alla mattor och golv rengörs med dammsugare.
  • Damma av öppna ytor som hyllor, bänkar, bord och ramar.
  • Fönster, dörrar och speglar torkas och rengörs noggrant.
  • Städning av kök och badrum ingår också i processen.

Kontakta oss nu!

Det förväntas att ett arbetsrum ska vara rent och hygieniskt för arbetstagare och arbetsgivare. Regelbunden kontorsstädning ökar produktiviteten och ger ett sofistikerat intryck. Om du letar efter en expert på kontorsstädning i Stockholm ska du ta del av TPS städtjänster.

Få en offert från oss idag för din kontorsstädning i Stockholm.