Trendpersonal Sverige Services AB

Hemstädning
Vallentuna

Hemstädning Vallentuna erbjuder professionell städhjälp till bra priser för att ge dig ett rent hem utan att behöva stressa över städningen. Våra nöjda kunder i Vallentuna och Danderyd kan lita på att vi alltid kommer hem och lämnar ett välstädat hem efter varje städning. Vi vill att du ska få mer tid över till annat, därför erbjuder vi städabonnemang som innebär att du regelbundet får städning av kök, toaletter och alla övriga ytor i ditt hem. Kontakta oss för att boka hemstädning och få hjälp med hemstädning, samt för att få reda på bra pris och om du är berättigad till rut-avdrag.
Våra miljövänliga rengöringsmedel ingår i hemstädning, och vi anpassar städningen efter dina önskemål. Oavsett om du behöver hjälp med enstaka tillfällen eller vill ha regelbunden städ, kan du lita på att vi alltid levererar professionellt och till bra pris. För att få mer tid över till annat, är det viktigt att ha ett rent och organiserat hem, vilket vi på Hemstädning Vallentuna kan hjälpa dig med. Kontakta oss via vårt formulär för att veta mer om våra tjänster och hur ofta vi kan komma hem och ge dig den städning som du vill.

homecleaning
Storstädning Stockholm

En passion för hemstädning i Vallentuna

Trendpersonal Sverige Services är ett städbolag som städar med passion och professionalism. Vårt mål är att ge våra kunder den bästa möjliga städhjälp och se till att de är nöjda kunder. Vi erbjuder professionellt utförda städtjänster och hjälper dig gärna med hjälp med hemstädning i Vallentuna och omnejd. Genom att använda rut-avdrag kan du även få ekonomiskt stöd för din hemstädning.
Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din hemstädning. Med Trendpersonal Sverige Services kan du vara säker på att få en pålitlig och kunnig partner för dina städuppdrag.

Varför Välja Oss?

Vi på Trendpersonal Sverige erbjuder en rad olika services för att hjälpa dig med dina behov inom personal och rekrytering. Vi har erfarenhet inom branschen och kan skräddarsy lösningar som passar just din verksamhet. Med vårt stora nätverk av kandidater kan vi hitta rätt person för rätt jobb, oavsett om det är för en temporär arbetsuppgift eller en fast anställning.
Vårt fokus ligger på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kandidater. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster som överträffar dina förväntningar. Genom att välja Trendpersonal Sverige kan du vara säker på att du får professionell hjälp och support genom hela processen.

construction-cleaning

Hemstädning + Fönsterputs for

220Sek/h

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Erfarenhet och Expertis

Med lång erfarenhet inom städindustrin och en grupp välutbildade professionella städare kan du känna dig trygg med att ditt hem är i goda händer hos oss. Vi använder effektiva städmetoder och högkvalitativa rengöringsprodukter för att säkerställa bästa möjliga resultat varje gång.

Skräddarsydda Lösningar

Vi är medvetna om att varje bostad är individuell, vilket är varför vi skräddarsyr våra städtjänster efter dina specifika krav och önskemål. Tillsammans samarbetar vi med dig för att skapa en städplan som passar perfekt med din livsstil och ekonomi.

Pålitlighet och Säkerhet

Vi sätter din säkerhet i främsta rummet. Vi utför grundliga säkerhetskontroller och ser till att alla våra städare är pålitliga, pålitliga och noggranna i sitt arbete. Du kan lita på oss för en trygg och pålitlig hushållsrengöring i Vallentuna.

Våra Tjänster

Vi har ett omfattande urval av rengöringstjänster tillgängliga för både enskilda och företag i Vallentuna och de omgivande områdena, vilket inkluderar:

  • Veckostädning: Regelbunden städning för att hålla ditt hem rent och fräscht vecka efter vecka.
  • Flyttstädning: Grundlig rengöring av ditt gamla eller nya hem inför eller efter en flytt.
  • Fönsterputsning: Professionell putsning av fönster för att ge ditt hem en klar och glänsande utsikt.
  • Storstädning: Djuprengöring av hela hemmet för att ta bort envis smuts och fläckar.
Stadning

Kontakta Oss

Ge oss ansvaret för din hemrengöring så att du kan ägna dig åt det som verkligen är viktigt för dig. Kontakta oss idag för att få reda på mer eller för att boka din första rengöring med oss. Vi ser fram emot att få göra ditt hem glänsande rent!