Trendpersonal Sverige Services AB

Hemstädning
Sollentuna

Professionell Hemstädning i Sollentuna

Professionell Hemstädning i Sollentuna är något som Trendpersonal Sverige Services specialiserar sig på. Vi erbjuder högkvalitativ städning för din bostad till bra priser. Våra erfarna medarbetare städar noggrant och effektivt för att du ska kunna få tiden att räcka till för annat. Du kan enkelt boka hemstädning genom vår hemsida och få en offert för ditt städtillfället. Vi erbjuder även provstädning för att du ska vara nöjd med kvaliteten på vår service. Med rut-avdrag kan du få prisvärd hemstädning som är miljövänlig och utförd av ett pålitligt städbolag.
Vår nöjd kund-garanti gör att du alltid ska känna dig trygg med din städhjälp i Sollentuna. Vi hjälper dig att plocka undan leksaker, kläder och andra saker i din bostad varannan eller var fjärde vecka. Med vårt flexibla städschema kan du anpassa din hemstädning efter dina behov. Kontakta oss för att boka en hemstädning och få en prisuppgift genom att fylla i formuläret här på sidan. Välkommen att uppleva den höga kvaliteten av vår städtjänst och få hjälp med att få tid till annat i vardagen.

construction-cleaning
Storstädning Stockholm

Regelbunden hemstädning Sollentuna

Regelbunden hemstädning Sollentuna med Trendpersonal Sverige Services erbjuder hög kvalitet och miljövänlig hemstädning till ett bra pris. Vår hemstädning inkluderar allt från dammsugning och fönsterputs till att hålla hela bostaden skinande ren. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig trygg när du använder våra tjänster, därför erbjuder vi även garanti på städningen. Vårt erfarna team är här för att hjälpa dig med allt du behöver när det gäller städ och hemmet. Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig hjälp med städningen.

Varför Välja Oss?

Erfarenhet och Expertis

Vi har års av erfarenhet inom städbranschen och vårt team består av välutbildade och professionella städare. Vi använder oss av beprövade metoder och högkvalitativa rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt hem blir skinande rent varje gång.
Med vår långa erfarenhet inom städbranschen har vi utvecklat expertis och kunskap som gör oss till ledande inom branschen. Vår personal har genomgått rigorös utbildning för att kunna erbjuda dig den bästa möjliga städservicen.
Genom att kontinuerligt uppdatera vår expertis och lyssna på våra kunders feedback kan vi säkerställa att vi levererar en högkvalitativ och professionell städtjänst varje gång. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och lämna ditt hem skinande rent.

Diskare

Hemstädning + Fönsterputs for

220Sek/h

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Skräddarsydda Lösningar

Vi förstår att varje hem är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som passar dina individuella behov och önskemål. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en städplan som passar din livsstil och budget.
Med våra skräddarsydda lösningar kan du känna dig trygg med att ditt hem kommer att skötas på ett sätt som passar dig bäst. Vi tar hänsyn till allt från vilka ytor som behöver rengöras till vilka städprodukter och utrustning som ska användas. Det finns inget för litet eller för stort uppdrag för oss att hantera – vi är här för att göra ditt liv enklare.

Pålitlighet och Säkerhet

Din tillit är av högsta vikt för oss. Vi är noggranna i vår rekryteringsprocess och ser till att alla våra städare är pålitliga, noggranna och förtroendeingivande. Du kan känna dig trygg med att ditt hem är i säkra händer när du väljer TPS Services för din hemstädning i Sollentuna.

hemstadning
Diskare

Våra Tjänster

Våra tjänster inkluderar ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag i Sollentuna och närliggande områden. Vi erbjuder Veckostädning för regelbunden städning av ditt hem för att hålla det rent och fräscht vecka efter vecka. För de som behöver en grundlig rengöring inför eller efter en flytt erbjuder vi Flyttstädning för att lämna det gamla eller nya hemmet skinande rent. Våra professionella städare erbjuder även Fönsterputsning för att ge ditt hem en klar och glänsande utsikt. För att ta bort envis smuts och fläckar erbjuder vi även Storstädning av hela hemmet. Oavsett vilken typ av städning du behöver, kan du lita på oss för att leverera pålitliga och effektiva tjänster.

Kontakta Oss

Låt oss ta hand om din hemstädning så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för att få mer information eller för att boka din första städning med oss. Vi ser fram emot att få göra ditt hem skinande rent!