Trendpersonal Sverige Services AB

Hemstädning
Norrtälje

Hemstädning Norrtälje: Njut av ett rent och fräscht hem med Trendpersonal Sverige Services

Välkommen till Trendpersonal Sverige Services, din lokala leverantör av professionell hemstädning i Norrtälje! Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för att passa dina behov och din budget, så att du kan njuta av ett rent och fräscht hem utan att behöva lyfta ett finger.
Med vårt erfarna team av städare som kommer till ditt hem kan du känna dig trygg och avslappnad. Vi utför olika former av städservice såsom fönsterputs, flyttstädning, kontorsstädning, lokalvård, storstädning, golvvård och mycket mer. Oavsett om du behöver flyttstäd eller regelbunden hemstädning, är vi här för att göra din vardag lite skönare och bekvämare.
Vi är stolta över att ha kunden i fokus och Trendpersonal Sverige Services är alltid redo att ta sig an dina städuppdrag i Norrtälje och hela Roslagen. Med vårt dedikerade team av professionella städare på Trendpersonal Sverige Services kan du vara säker på att ditt hem alltid ska vara rent och väl vårdat. Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra städtjänster och hur vi kan hjälpa dig att få ett skinande rent hem!

hemstadning
Diskare

Varför välja Trendpersonal Sverige Services för hemstädning i Norrtälje?

 • Vi har ett team av erfarna och pålitliga städare som är utbildade i de senaste städteknikerna. Du kan vara säker på att ditt hem kommer att rengöras noggrant och professionellt. Trendpersonal Sverige Services är en städfirma i Norrtälje som erbjuder hemstäd och städhjälp i hela Norrtälje. Med Trendpersonal Sverige Services kan du anlita städhjälp för att ge dig och din familj mer tid till annat. Vi utför hemstädning i Norrtälje och har ett stort utbud av städtjänster som passar dina behov. Med oss kan du få hjälp med veckostädning och rutstäd, så att du kan ge dig och din familj samt vänner fler och bättre stunder.
 • Skräddarsydda städtjänster: Vi har ett brett utbud av rengöringstjänster som kan skräddarsys för dina personliga krav. Du kan välja att få ditt boende rengjort regelbundet, vid önskan eller inför speciella tillfällen.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi har förmånliga priser för alla våra städtjänster. Du kan begära en gratis offert utan att binda dig till något.
 • Flexibla tider: Vi har flexibla städtider som kan anpassas efter dina behov, även på kvällar och helger.
 • Miljövänliga produkter: Vi har möjlighet att erbjuda städning vid tidpunkter som är bekväma för dig, även under kvällar och helger.

Våra hemstädtjänster i Norrtälje inkluderar:

 • Dammsugning och moppning av alla golv
 • Torkning av damm från möbler och ytor
 • Rengöring av kök och badrum
 • Tömning av papperskorgen
 • Byte av sängkläder (på begäran)
 • Fönsterputsning (mot extra kostnad)
kitchen

Hemstädning + Fönsterputs for

220Sek/h

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Kontakta oss idag för en gratis offert!

Erfaren och pålitlig personal

Kontakta oss idag för en gratis offert på hemstädning i Norrtälje! Behöver du professionell städning i ditt hem eller kontor? Vårt team på Trendpersonal Sverige Services erbjuder städtjänster av hög kvalitet. Vi på V använder miljövänliga rengöringsmedel och har kundtjänst alltid i fokus.