Skip to content
  • Svenska
  • English

100% Nöjd kund garanti

Byggstädning Stockholm

När en byggnation pågår finns det en stor mängd avfall, smuts och skräp. Det är mycket viktigt att städa under byggtiden eftersom det finns en risk för att all smuts samlas på hög. En grundlig rengöring är inte bara viktig för att få bort avfallet utan också för att frigöra utrymme eftersom konstruktionen kräver en del efterbehandling. Med en sakkunnig byggnadsstädning kan du njuta av alla de fördelar som vi har nämnt ovan. Du kan spara tid genom att vidta försiktighetsåtgärder och förebygga olyckor. Du kan gärna kontakta oss med ett förslag, så kan vi tillsammans utarbeta ett skräddarsytt tillvägagångssätt.

Vi är tillgängliga i hela Stockholm.
Om du undrar om du inte har den erfarenhet och expertis som krävs för att göra byggstädning på egen hand är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss för konsultation:

Professionella städare på byggarbetsplatser har förmågan att ta bort oönskad skräp från platsen. Med en rengöringsexpert kommer inget område att glömmas bort. Med professionella städare får du de fördelar som vi har diskuterat ovan. 

Du kan kontakta oss när du fyller i den information som krävs på webbplatsen.

 

Skicka in din förfrågan Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
BYGGSTÄDNING STOCKHOLM - Trendpersonal Sverige Services AB

Varför du kommer föredrar oss för din byggnadsstädning:

Byggandet kräver särskild kunskap, t.ex. om var avfallet ska slängas, rätt sorts kunskap om utrustning. Det är anledningen till att vi erbjuder dig en personal som effektivt kan ta hand om avfall och sanering. Vi har stor erfarenhet av att städa flera byggarbetsplatser i hela Stockholm. 

Den personal vi har har rätt kompetens för sitt arbete. Vår organisation är en flexibel städpartner som tar hand om både mindre städuppdrag och stora byggstädningsuppdrag. Vi ser till att du blir nöjd med byggstädning i Stockholm. Du är välkommen att kontakta oss för konsultation.

Byggnadsstädning är viktigt:

Byggprojekt har själva en snäv budget, så man kan fundera på om det är värt att anlita ett annat företag för att sköta städningen eller inte. Att arbeta med effektivitet och korrekt kunskap med en kombination av rätt mängd träning är dock värt att använda för din resurs. Byggarbetsplatsen är full av faror som kan skada vem som helst. På dessa platser finns en stor mängd damm som måste avlägsnas. Om du vill veta mer om rengöring av byggarbetsplatser, tveka inte att kontakta oss.