Trendpersonal Sverige Services AB

Services Icon

BEHÖVER DU HJÄLP MED

HEMSTÄDNING STOCKHOLM?

Erbjudande

Hemstädning + Fönsterputs FÖR

185 SEK/h (efter RUT-avdrag)

Vi är ett städföretag i Stockholm kommun.

Bor du i Stockholm och är i behov av städservice?

Som städföretag är kundnöjdhet viktigt för oss på TrendPersonal Sverige Services AB. Därför vill vi göra ditt vardagsliv enklare genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster inom städning. Både för privatpersoner och företag i Stockholm. Vår professionella städpersonal använder sig av miljövänliga städprodukter och ger dig bästa tänkbara service. Vi har nöjd-kund-garanti.

charming-girl-1

HEMSTÄDNING

Du kan uppleva den bästa hemstädningen i Stockholm. Arbeta med en innovativ och framväxande hemstädningstjänst för att leva i en ren och behaglig husmiljö. Hemmiljön kommer att vara fri från skadliga bakterier och gnagare.

STORSTÄDNING

Vi erbjuder storstädning i Stockholm med omnejd, Minns du när du senast gjorde en riktig djuprengöring av ditt hem? Det rekommenderas att djupgående städning kan göras 2 eller 3 gånger per år, förutom veckostädning.

FÖNSTERPUTS

Vi erbjuder fönsterputsning i Stockholm med kvalitet i världsklass kombinerat med de mest överkomliga priserna. Vi garanterar alla våra kunder att vi tillhandahåller kvalificerade tjänster med moderna och beprövade metoder.

FLYTTHJÄLP

Om du flyttar ut och vill ha ett snyggt och rent område efter flytten är det bäst att ta hjälp med flytten. Vi kommer att genomföra förfarandet på ett systematiskt sätt för att spara tid och energi.

FLYTTSTÄDNING

Upptäck en effektiv flyttstädning i Stockholm via vårt städföretag TPS. Om du planerar att flytta från en plats till en annan har du en stor checklista att titta på som inkluderar flyttstädning.

KONTORSSTÄDNING

Öka produktiviteten och gör arbetsplatsen säker för dina kunder och anställda med vår kontorsstädning i Stockholm. Det minskar risken för att bli sjuk eftersom kontorsskrivbord är en samlingspunkt för bakterier.

image-3

Alla vår personal är ansluten till Almega kollektivavtal

image-2

Ansvarsförsäkring via Trygg-Hansa
Innehar F-skattsedel | Momsregistrerade

image-1

Personalförsäkringar via Fora – Vår personal är försäkrad ifall något skulle hända.

Fyll i ditt meddelande och dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
unsplash_wyM1KmMUSbA

Fyll i ditt meddelande och dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.